X Sadržaj

Predavači i gosti: Različitih profesija, iskustava i talenata, ali istih namera – da nesebično podele znanje, iskustvo i kreativno inspirišu novu generaciju

X Čas

Nova saznanja i kreativna inspiracija

Šta je u okviru svakog X Časa:

PDF sažetak

najbitnijih delova lekcije

10+ snimljenih lekcija

u okviru svakog X časa

kratke lekcije

za lakše usvajanje znanja

Najčešća pitanja

koja vas mogu zanimati

XClass je online centar za celooživotno obrazovanje koji karakteriše svež i inovativan pristup procesu sticanja znanja, ličnog i profesionalog razvoja. Cilj naših predavača je da kroz edutejment prenesu svoje bogato iskustvo i probude kod gledaoca nove ideje, razmišljanja i akcije.

Prvenstveno, da bi kupili i gledali čas, morate otvoriti nalog na našoj platformi. U gornjem desnom uglu, postoje opcije za kreiranje putem društveniih mreža ili putem mejla klikom na polje ”registruj se”

X Časove kupujetet pojedinaćno ili u okviru mesečne pretplate, dok su ,,X odgovori'' i X Class podkast besplatni.

Pored prvorazrednog znanja, uz svaki čas dobijate pdf svesku sa sažetkom lekcija, kviz za proveru znanja, i pristup zatovrenoj grupi posvećenoj času. Takođe, pristup ostalim zatvorenim grupama i mogućnost uživo konekcije sa ostalim članovima prilikom snimanja emisija i događaja u zajednici.

Pojedinačne časove koje ste kupili imate zauvek, pa ih možete gledati koliko god puta želite i tempom kojim sami odaberete.
Mesečna pretplata vam omogućava pristup svim časovima za period koji ste odabrali.

Nakon kreiranja profila pristupate ligi znanja u kojoj sakupljate poene koje možete zameniti za usluge i proizvode kod naših partnera, ili kupiti naše časove.