O nama

O NAMA

Savremen način života podrazumeva i potrebu za celoživotnim učenjem i usavršavanjem.

Mi u X Class-u verujemo u značaj učenja u svakom životnom dobu!

Zbog toga proces učenja doživaljavamo kao celovit sistem (sintezu novih spoznaja, znanja, inspiracije, ohrabrenja, kreativnosti, ali i zabave).

Kao novonastali startap želimo da znanje i iskustvo istaknutih pojedinaca učinimo dostupnim široj javnosti.

Naš cilj je da olakšamo i ubrzamo prenos znanja, te podstičemo proaktivnost i kreativnost naših polaznika, i tako formiramo zajednicu gde se razmenjuju dobre ideje i stvaralačka energija.

Čvrsto verujemo da osobe koje uče, povezuju se i razmenjuju znanje, mogu da doprinesu opštem boljitku u svojoj okolini. U ovom savremenom trenutku, pojednici i zajednice koje menjaju svet na bolje su nam potrebni više nego ikad!

Zalažemo se za:

Koncept celoživotnog učenja, kao imperativ za neprekidan razvoj.

Deljenje znanja – samo je znanje veće kada se deli!

Zajednicu – umrežavanje i saradnja su preduslov za uspeh u savremenom svetu

Naš cilj je +250k pripadnika nove generacije koji znanjem razvijaju sebe i sve(t) oko sebe.

Najčešća pitanja

koja vas mogu interesovati

XClass je online portal za učenje koju karakteriše svež i inovativan pristup procesu sticanja znanja, ličnog i profesionalog razvoja. Cilj naših predavača je da kroz edutejment prenesu svoje bogato iskustvo i probude kod gledaoca nove ideje, razmišljanja i akcije.

Prvenstveno, da bi kupili i gledali čas, morate otvoriti nalog na našoj platformi. U gornjem desnom uglu, postoje opcije za kreiranje putem društveniih mreža ili putem mejla klikom na polje ”registruj se”

X Časove kupujetet pojedinaćno ili u okviru mesečne pretplate, dok su ,,X odgovori'' i X Class podkast besplatni.

Pored prvorazrednog znanja, uz svaki čas dobijate pdf svesku sa sažetkom lekcija, kviz za proveru znanja, i pristup zatovrenoj grupi posvećenoj času. Takođe, pristup ostalim zatvorenim grupama i mogućnost uživo konekcije sa ostalim članovima prilikom snimanja emisija i događaja u zajednici.

Pojedinačne časove koje ste kupili imate zauvek, pa ih možete gledati koliko god puta želite i tempom kojim sami odaberete.
Mesečna pretplata vam omogućava pristup svim časovima za period koji ste odabrali.

Nakon kreiranja profila pristupate ligi znanja u kojoj sakupljate poene koje možete zameniti za usluge i proizvode kod naših partnera, ili kupiti naše časove.