Unesite ovde tekst naslova

О Часу:

Сви из школе памтимо понешто о вожду Карађорђу, кнезу Милошу, кнезу Михаилу, краљу Петру и осталим члановима династија. Али колико заиста знамо о њима? Ко је био повучени, а ко народни вођа? Ко је волео много жена, а ко само једну? Ко је имао колекцију слика, а ко колекцију ордења? Коме је девиза била ’’владар треба да служи’’, а коме ’’ја и моје право’’? Одговоре на поменута, али и на још нека питања сазнаћете на овом часу.

Шта ћете научити?

Да ли се вођа рађа или се ствара.
Шта је карактерисало вожда Карађорђа, Милоша Великог, кнеза Михаила, краља Милана, краља Петра, краља Александра, велике жене и војсковође 19. и 20. века. Вратићете се у најбитније моменте који су променили светску историју и упознати се са директним учесницима догађаја. Учећи из искустава истакнутих појединаца научићете да боље, мудрије и искусније одговорите на опасности, искушења и прилике времена у којем живите. Бићете у могућности да њихова искуства примените у Вашем свакодневном животу и не поновите исте грешке. Некада су решења наших проблема у садашњости управо у нашој прошлости.

Ваш предавач

Дејан Ристић је српски историчар, архивиста, преводилац и сценариста. Аутор са преко 20.000 продатих књига, више од стотину стручних и научних радова, документарних филмова и емисија.

Садржај:

15. Видео лекција

1
Минута

Трајање целог часа

1
Минута

Просечно трајање лекције

Додатни материјал и размена мишљења

Неограничено

гледајте лекције темпом који одаберете

Материјал и тест

ПДФ сажетак лекција и квиз за проверу знања

Квалитет

ХД снимак и телевизијска анимација

ФБ група

дискутуј се са осталим полазницима

Њихово искуство

Вам је на располагању

Из историје треба црпети знање.

Često postavljana pitanja

Odabrani čas možete kupiti platnom karticom (online), putem telefona (m-banking) i uplatnicom (pošta). Platnom karticom dobijate odmah pristup, dok je za m-banking i uplatnicu potrebno nekoliko dana.

1. Kreirajte nalog (putem društvenih mreža ili se ”registrujte” mejlom)

2. Izaberite željeni čas

3.  Izabrani čas je dodat u vašoj korpi (gornji desni ugao), pratite korake

Prvenstveno, da bi kupili i gledali čas, morate otvoriti nalog na našoj platformi. U gornjem desnom uglu, postoje opcije za kreiranje putem društveniih mreža ili putem mejla klikom na polje ”registruj se”

Primer uplatnice možete videti ovde.
Nakon uplate potrebno je da se registrujete.
Kada uplata bude evidentirana, dobićete potvrdu na vašu e-mail adresu koju ste naveli

Uplate je moguće izvršiti putem platne kartice

Času pristupate u okviru svog profila (gornji desni ugao)

Časovima koje ste odabrali i kupili imate pristup zauvek, pa ih možete gledati koliko god puta želite i tempom kojim sami odaberete

Organize Your Layout Easier

Unfold. Elementor Widget

Premium Unfold Widget is one of the most space saving widgets that helps you organize your layout easier.

Introducing

Premium Divider Elementor Widget

Divider widget for Elementor allows you to create highly customizable dividers and separators with lots of customization options.